Raquel Chaves

 

 NOM: Raquel Chaves

 CÀRREC: Responsable de Comunicació

 PRESENTACIÓ:

 

 

 

Elisabet_foto

NOM: Elisabet Vendrell i Aubach

CÀRREC: Responsable de Comunicació

PRESENTACIÓ: L’Elisabet és llicenciada en Biologia i professora universitària. És membre de l’associació de Famílies Lesbianes i Gais des del seu inici el 2001, entitat de la que ha estat Presidenta des del 2005 fins el 2012; també va presidir la FLG-Asociación de Familias LGTB d’Espanya des del 2009 fins el 2012. Va ser la primera Vice-presidenta del Consell Nacional de Lesbianes, Gais, Dones i Homes Transsexuals i Bisexuals de Catalunya, així com Coordinadora de la Xarxa Estatal d’Associacions de Famílies LGTB d’Espanya i Secretària de la Federació de Famílies Plurals de Catalunya.

Està casada amb la Dolors Chavarría i tenen dos fills, i una filla.

 6263408336_5bfd8757b8NOM: Maria José Ariza

 CÀRREC: Responsable de Relacions Institucionals

 PRESENTACIÓ: La Maria José és llicenciada en dret. Ha estat membre destacada de l’associació de Famílies Lesbianes i Gais de la que va ser Vice-presidenta. Va assumir la Vice-presidència del Consell Municipal de LGTBI  des de juliol del 2012 fins novembre del 2014.

Està casada amb la Gemma i tenen un fill i una filla.

 

Pilar Medrano

NOM: Pilar Medrano

CÀRREC: Responsable de Relacions Institucionals

PRESENTACIÓ: Estic casada amb la Manuela, ens varem conèixer per internet ara fa 12 anys i ens vam casar el 2007. Son mares de dos nenes maravelloses de 4 anys i estem molt implicades en la seva educació. Ens varem acostar a la FLG el 2012 per poder trobar altres families homoparentals on les nostres filles tinguessin referents. Arran de les diferents trobades amb la FLG ens hem anant sentint com a casa. He tingut l’oportunitat de col·laborar amb l’associació i això m’ha donat una visió més complerta de la realitat social. Cada dia estic més engrescada amb tota la tasca que tenim per davant, i per aquest motiu agafo amb il·lusió, respecte i voluntat de servei, el relleu de la MJosé a la Vice-presidència del CMLGTBI.