Reyes Martu00ED Varela

NOM: Reyes Varella Martí

PRESENTACIÓ: Sóc una de les mares del Tomás, que va néixer per la tècnica de reproducció ROPA, i ara formo amb ell una família monoparental. Llicenciada en Sociologia i Diplomada en Treball Social. Tot i que vaig iniciar la meva vida professional treballant com a docent i investigadora universitària, des de fa més de 15 any que treballo amb ONGs d`ajut humanitari. Vaig conèixer l’FLG gràcies a uns amics que també en són membres, abans del naixement del meu fill i vaig decidir que era important i necessari formar-ne part per a tots: pels nostres fills i filles; i també per nosaltres, mares i pares LGTBI. Fins ara he rebut de l’FLG més del que he pogut donar. I voldria, a partir d’ara, sumar una mica del meu temps i compromís per construir un món més segur i respectuós per a famílies com les nostres, a l’àmbit escolar.

 

Conxa i famu00EDlia

NOMS: Conxa Dobon i Amada Rodríguez

PRESENTACIÓ: Després de 14 anys de vida en comú em vaig casar amb l’Amada el 2006. Quan vam adoptar la nostra filla, la Mila, ens vam posar en contacte amb l’FLG a la trobada de Tarragona 2008, perquè pensàvem que seria bo tant per a ella com per a nosaltres tindre referents d’altres famílies homoparentals. Amb el temps m’he anat implicant en tot el que he pogut i he sabut, amb la certesa que rebo molt més del que puc donar. Totes dues sóm docents i volem aportar la nostra expertesa en aquesta area.

 

 

Eliseo Picu00F3

NOM: Eliseo Picó

PRESENTACIÓ: Tinc dues nebodes lesbianes i un nebot-nét, Max, i una neboda-néta, Gabriela, vivint en families homoparentals. He estat activista LGTB en el anys 70 i signatari del Front d’Alliberament Gai de Catalunya (FAGC). He treballat com a professor de secundària i d’Escola Oficial d’Idiomes. Actualment estic jubilat i tinc temps per dedicar els meus coneixements d’activista LGBTI  i de docent a la FLG. Queda molt per fer i vull aportar el meu gra de sorra.

 

 

 

Sara i Maria

NOM: Sara Figueras i Maria Domingo

PRESENTACIÓ: Ens vam casar l’any 2008 després de 6 anys de convivència conjunta. Tenim dos fills: en Bernat i en Tomàs. Ens vam apropar a l’FLG amb la intenció de compartir experiències amb altres famílies homoparentals. Les dues estem professionalment vinculades al món educatiu, des de la realitat del dia a dia escolar i des de la universitat.