Katy Pallas

NOM: Katy Pallàs

CÀRREC: Presidenta de l’FLG

PRESENTACIÓ: Estic casada amb l’Imma des de l’any 2006. A l’any i mig va néixer el nostre fill, el Max.  Des del principi vam tenir molt clara la importància de tenir un lloc de referència on poder establir contacte amb altres famílies homoparentals, pels nostres infants i per emprendre accions efectives per combatre l’homofòbia. Sóc professora de secundària i sempre m’ha preocupat l’escola en general i la manca de materials que facin referència a les nostres famílies i a la qüestió LGTB en particular. Sóc autora dels contes infantils “Les Contalles d’Alba” (Onada Edicions) per treballar la diversitat familiar a les aules d’infantil. Vaig començar col·laborant com a representant de FLG a la NELFA, i vaig participar activament en la preparació de la  2ª Trobada Europea de Famílies LGBT – Catalunya 2012, com a Presidenta de NELFA (Xarxa Europea d’Associacions de Famílies LGBT). Des de novembre del 2012 sóc la Presidenta de l’FLG.


Vincent Borras NOM: Vicent Borràs

CÀRREC: Vice-president de l’FLG

PRESENTACIÓ: Estic casat amb el Jordi Anton des de l’any 2009, després de 14 anys junts, el mateix any en què va néixer el nostre fill, en Joan. Ens vam apropar a l’Flg dos anys abans de néixer el nostre fill,  buscant un lloc de referència on poder tenir contacte amb altres famílies homoparentals, i cercant el suport i la informació per iniciar el procés de la paternitat. De mica en mica vaig fer amics i amigues i em vaig involucrar més i més en l’associació, concretament assessorant a parelles que volien tenir fills/es a través d’un procés de subrogació. I després de 5 anys l’experiència val la pena i aquí segueixo aportant el meu gra de sorra.


image NOM: Montse Mota

 CÀRREC: Secretària de l’FLG

 PRESENTACIÓ: Sóc parella de la Mar des de que teníem vint anys, i finalment ens vam casar l’any 2007,  estant embarassades de la nostra primera filla, la Ruth. Set anys més tard, al 2014, vam ampliar la família amb  l’arribada de la Raquel. Quan va néixer la Ruth vam adonar-nos que era molt important trobar un espai  d’acollida i d’intercanvi d’experiències amb altres famílies com la nostra, així que vam entrar en contacte amb l’FLG i ens en vam fer sòcies. Amb el temps vaig començar a col·laborar en les tasques d’organització de l’FLG, primer a la comissió lúdica, més tard coordinant el voluntariat per a la 2a Trobada Europea de Famílies LGTB-Catalunya 2012, i finalment, formant-ne part de la junta. Són moltes hores de dedicació, de reunions, de creació de projectes… però ho faig amb molt de gust perquè sé que amb l’esforç de totes i de tots aconseguirem un món més just per a les nostres famílies i, en definitiva, pel conjunt de la societat.


Carlos y Manel NOM: Manel Coll

 CÀRREC: Tresorer de l’FLG

 PRESENTACIÓ: Estic casat amb el Carlos des del 2007, just un any després  vàrem acollir a la nostra primera filla, i l’any 2010 la segona. El 2008 vàrem  començar a participar en les activitats de l’FLG i de seguida vam decidir associar-  nos. És el lloc perfecte perquè les nostres filles comprenguin el que significa la  diversitat familiar, i la integrin de forma fàcil, natural i positiva. A partir d’ara  col·laboraré com a tresorer de l’Flg.

 


 

Reyes-Martu00ED-Varela-150x150 NOM: Reyes Varella Martí

 CÀRREC: Vocal Comissió Educació

 

 imagesNOM: Pilar Medrano

 CÀRREC: Vocal Comissió Lúdica

 

Miquel Palau NOM: Miquel Palau

 CÀRREC: Vocal Assessories

 

 

2015_Vicent Jordi Joan NOM: Jordi Anton

 CÀRREC: NELFA representant

 

 

 

 Elisabet_Vendrell_2009NOM: Elisabet Vendrell

 CÀRREC: Vocal Comissió Comunicació

 

 

 

Raquel Chaves

NOM: Raquel Chaves

 CÀRREC: Vocal Comissió Gestió