LÚDIC:

Trobades i excursions perquè els nostres infants i nosaltres com a adults, puguem compartir experiències i vivències entorn els nostres models familiars.

ASSESSORAMENT I INFORMACIÓ:

Tenim a la vostra disposició canals directes d´informació i assessorament sobre temes de maternitat, paternitat, reproducció assistida, maternitat subrogada, adopcions, acolliment, tràmits legals…

DIVULGACIÓ:

Presència constant en fòrums de debat i de discussió, i en mitjans de comunicació. Fem xerrades i conferències, i participem en taules rodones per donar a conèixer  les nostres famílies.

Enviament gratuït per sòcies i socis, a l´escola de les nostres filles i fills d´un lot de llibres sobre homomaternitat i homopaternitat per tal que l´escola pugui treballar la diversitat familiar a l’aula.

REIVINDICACIÓ:

LLuitem per aconseguir la plena igualtat en drets per a nosaltres i els nostres infants, reunit-nos amb partits polítics i administracions.

*Les sòcies i socis de l’FLG tenim condicions econòmiques especials a les trobades i excursions, assessorament legal, reproducció assistida… Omple la butlleta que trobaràs al link ASSOCIA’T de la nostra web.

Logos Empreses col·laboradores