Error en el Código corto del Formulario de Contacto: Formulario 5 no existe

Des de l’FLG volem donar eines a les famílies perquè la nostra realitat familiar sigui visible allà on som. És per això que la companyia “Fes-t’ho com vulguis” i l’FLG ofereixen a les escoles dels nostres fills i filles, UN conta-contes totalment gratuït per a les famílies sòcies de l’FLG. L’FLG us ofereix una representació per família sòcia. La mateixa família no pot repetir en anys successius.

L’espectacle està recomanat per a nenes i nens d’infantil i primària.

Fes t’ho com vulguis” és una companyia d’espectacles per a tothom que tenen en compte la diversitat. Ofereixen una gran varietat d’espectacles. Els conta-contes són els més nombrosos.

TOTS NOSALTRES és l’espectacle que us ofereix l’FLG per parlar a l’escola de la diversitat familiar, amb respecte i estimació, sense pors ni prejudicis. D’una manera divertida, tendra, emocionant, plena de sorpreses, música i plàstica!!

Si estàs interessada/interessat en què la Nona Umbert i el Xavier Basté actuin a l’escola de la teva filla o fill, omple la butlleta d’inscripció. Cal apuntar-se el més aviat possible, ja que el nombre de representacions és limitada. S’assignaran les actuacions segons rigorós ordre d’inscripció. L’FLG us ofereix una representació per família sòcia. La mateixa família no pot repetir en anys successius.

L’espectacle pot anar adreçat a tres blocs d’infants. Amb materials diferents depenent de les edats. El nombre adequat de nens i nenes per sessió ha de ser d’un mínim de 75.

BLOC 1. —— P3, P4 i P5 Infantil

BLOC 2. —— 1er, 2on i 3er Primaria

BLOC 3. —— 4art, 5è i 6è Primaria

 

Més info al canal de youtube de Fes-t’ho com vulguis.

FITXA TÈCNICA

L’espectacle requereix de:

  • Espai interior i experior
  • Mides aconsellables d’escenari: 6m x 4m
  • Presa de corrent de 220v el més a prop de l’escenari possible
  • Espai condicionat de vestuari per a una persona
  • Temps muntatge: 60 minuts
  • Temp desmuntatge: 45 minuts
  • Durada 45 minuts