Pel fet de ser sòcia/i de l’FLG gaudeixes de descomptes i avantatges especials en serveis i productes de terceres empreses. Aquí en tens alguns exemples. Des de l’Flg seguirem treballant per ampliar l’oferta i que les nostres famílies puguin seguir beneficiant-se’n.

 

CRA

Centre de Reproducció Assistida de la Clínica Sagrada Família

FLG ha signat conveni amb el Centre de Reproducció Assistida de la Clínica Sagrada Família. Consulteu condicions i descomptes per a les persones que són sòcies de la nostra entitat al document adjunt: Conveni CRA – FLG – web . Torras i Pujalt, 1. BCN.

 

Instituto Cefer

Institut de Reproducció CEFER

L’Institut de Reproducció CEFER, que des de sempre ha acompanyat la nostra associació, ha signat un conveni de col·laboració amb nosaltres perquè totes les sòcies i els socis de l’FLG ens poguem beneficiar d’importants descomptes en proves, consultes, estudis i tècniques de reproducció assistida. Al pdf adjunt podreu consultar detalladament tots aquests descomptes. Per poder beneficiar-nos d’ells hem de trucar a l’Institut demanant una primera visita amb la doctora Imma Jové i acreditar-nos com a socis/sòcies de la FLG, ensenyant el nostre carnet.
– CEFER BARCELONA TEKNON DESPATX 21
C/Marquesa de Villalonga nº 12. Barcelona. Tel. 93 254 60 70
– CEFER VALENCIA
C/Vicente Ríos Enrique, nº 7. Valencia. Tel. 963 47 35 43
– CEFER LLEIDA
C/Governador Montcada nº 13, bajos. Lleida. Tel. 973 27 30 69
– CEFER BARCELONA VALERO
C/Valero nº 7 bajos. Barcelona. Tel. 93 240 40 60
http://www.institutocefer.com/Conveni entre CEFER i FLG (pdf)

Rights & Rainbow Advocats

El primer despatx d’advocats orientat a la comunitat LGTBI que ofereix un seguit de serveis jurídics en dret de família, empresa, laboral i penal. Consulteu les condicions del conveni signat amb l’FLG: Conveni entre FLG y Rights & Rainbow Advocats (pdf)

C/ Rosselló 431, Ent.1ª, Barcelona (08025) Telf /Fax: 935 112 123 www.ryradvocats.com.es

Ana Bejar Fotografa

Ana Béjar

La Fotògrafa Ana Béjar, sòcia de la FLG i especialitzada en fotografia infantil i de família, ens ofereix un 10% de descompte en la contractació de tots els seus serveis. Per obtenir aquests preus especials és necessari que ens identifiquem com a membres de la FLG.
www.anabejar.com
Tel. 625 118 049
info@anabejar.com

 

Llibreria Al·lots

La llibreria Al·lots (antiga Petit Príncep), especialitzada en llibre infantil i juvenil, ens ofereix un 5% de descompte a totes les sòcies i els socis sempre que ens acreditem amb el nostre carnet FLG. Tenen un gran ventall de títols, molts d’ells atenent a la diversitat afectivo-sexual, a la diversitat familiar i a la igualtat.
C/ Consell de Cent, 266. Barcelona. Tel. 93 454 88 20
http://www.llibreriaallots.com

 

Llibreria Antinous

La llibreria Antinous, especialitzada en temàtica lgtb, col·labora amb FLG oferint-nos un 5% de descompte en llibres. Els socis i sòcies hem d’ensenyar el carnet de soci.
C/Josep Anselm Clavé, 6. Barcelona. Tel. 93 301 90 70
http://antinouslibros.com

 

Llibreria Cómplices

A partir d’ara tots els socis i sòcies de FLG podrem gaudir d’un 5% de descompte en tots els llibres a la llibreria Cómplices, especialitzada en temàtica lgtb, sempre que ens acreditem amb el nostre carnet de la FLG.
C/Cervantes, 4. Barcelona. Tel 93 412 72 83
http://www.libreriacomplices.com

Ortopèdia Gironell

L’Ortopèdia Gironell ens ofereix grans avantatges i uns descomptes molt interessants a totes les sòcies i socis de la FLG, així com als nostres familiars directes:

  • Revisió ortoprotésica GRATUITA als membres i parelles, parents fins 2º grau, de pares, o mares, fills i avis dels associats, en cas de renovació de plantilles, les visites són gratuites.
  • Descompte d’un 10 % en qualsevol article de botiga.
  • En les receptes de la Seguretat Social, Catsalut, que tinguin aportació de l’usuari, tambè hi ha un descompte del 10 % en aquesta aportació. (Recordem la lliure elecció de centre dispensador de productes ortoprotèsics al ser visitats en el sistema del Catsalut.)
  • Disposició del taler propi per fer fabricar qualsevol ortesi o pròtesi.

Per gaudir d’aquests avantatges ens hem d’acreditar sempre amb el nostre carnet de soci/sòcia de la FLG i demanar cita prèvia esmenant que venim de part de la FLG. (*Aquesta oferta no té caducitat de temps)

Ortopèdia Gironell
C/ Sant Quinti, nº 132 (08041) Barcelona. Tel. 93 347 20 20 santquinti132@ortopediagironell.com
C/ Industria, nº 189 (08041) Barcelona. Tel. 93 450 23 23 industria189@ortopediagironell.com
C/ París, nº 81 (08029) Barcelona. Tel. 93 439 85 78 paris81@ortopediagironell.com

 El Celleret de la Marta

El Celleret de la Marta

Aquesta empresa de nova creació, propietat d’unes sòcies de l’FLG, especialitzada en la venda online de vins, caves i cerveses artesanes de qualitat, ens ofereix un 5% de descompte a totes les sòcies i socis de l’FLG.
Per obtenir el descompte haureu d’introduir el codi promocional que us facilitarem des de la secretaria tècnica de la FLG a totes les sòcies i socis.
www.elcelleretdelamarta.com

 JURIF Advocats Consultors

JURIF Advocats Consultors

Aquesta consultoria de Barcelona ens ofereix a tots els associats de FLG i els nostres familiars directes els següents avantatges:-primera consulta jurídica gratuïta en:

  • temes de famílies, adopcions…
  • dret immobiliari/arrendaments
  • dret bancari (preferents, clàusula sol…)
  • responsabilitat civil derivada d’accidents de trànsit, caigudes, negligències mèdiques…

-descompte especial en la tramitació de l’assumpte judicial o extrajudicial

Per gaudir dels avantatges haurem de canalitzar la consulta a través del lletrat JOAQUIM JUNCOSA BARTOLÍ, qui ens adreçarà a l’expert en la matèria.
A més, ens haurem d’acreditar amb el número del nostre carnet de soci de la FLG.

Jurif Advocats Consultors
C/ Mallorca, 277, 4t 2ª
Tel. 93 487 57 41
Fax 93 554 21 37
email: j.juncosa@jurif.com
web: www.jurif.com

 Late una Foto

Late una foto

La fotògrafa i doula (persona de suport durant la gestació i el part) Lu Carreras vol col·laborar amb totes les famílies sòcies de l’FLG oferint-nos de forma totalment gratuita els seus serveis:
– acompanyament i suport a mares durant el seu embaràs, part i postpart
– documentació fotogràfica del naixement del nadó
– reportatges fotogràfics de família (a domicili o l’aire lliure)
El seu objectiu és ajudar a totes les associacions que, com l’FLG, vetllem pel benestar i la salut de la dona i de la família.Lu Carreras

web: lucarrerases.wix.com/lateunafoto
email: lateunafoto@gmail.com

 Rico Advocats

Rico Advocats

El bufet jurídic Rico Advocats ens ofereix a totes les famílies sòcies de l’FLG una primera consulta gratuïta i descomptes que van entre el 10% i el 20% en tots els seus serveis.
També ens ofereixen consultes gratuïtes on-line a través del formulari de la seva pàgina web.
Per obtenir aquests preus especials és necessari que ens identifiquem com a membres d’FLG.
http://www.aricoabogados.com
agustinarico@icab.cat

- C/Mallorca, 245, 2º 2ª (cantonada Rambla de Catalunya), Barcelona, Tel.:93.272.29.49

- C/ Jaume I, 1-5, 7º 4ª, Sabadell, Tel.:93.537.72.43